Novosti

Raste podrška u Skupštini za smenu predsednika i Vlade

Info služba Dveri

Raste podrška u Skupštini za smenu predsednika i Vlade

Poslaničke grupe Dveri i Dosta je bilo pokrenule su prošle nedelje skupštinske inicijative za razrešenje predsednika Republike i izglasavanje nepoverenja Vladi, a oba predloga su do sada potpisala 24 narodna poslanika.

Među potpisnicima su svi narodni poslanici PG Dveri i svi poslanici PG Dosta je bilo, a predlog su danas potpisala i četiri poslanika iz poslaničke grupe Nova Srbija – Pokret za spas Srbije: Sanda Rašković Ivić, Dijana Vukomanović, Đorđe Vukadinović i Slaviša Ristić.


PG Dveri i PG Dosta je bilo uputile su isti poziv i sledećim poslaničkim grupama opozicije: DS, LDP-LSV-SDA Sandžaka, SRS, Socijaldemokratska stranka – Narodna stranka, Klub samostalnih poslanika, kao i svim nezavisnim poslanicima, sa napomenom da su predlozi otvoreni za izmene i dopune i da ovo treba da bude zajednička inicijativa svih koji se smatraju opozicijom.


Do kraja sedmice očekujemo odgovor i ostalih poslanika opozicije kojima je poziv upućen. O tome koji poslanici su podržali ove predloge za smenu predsednika i Vlade, a koji su odbili da to učine - obaveštavaćemo javnost.Informativna služba Dveri i DJBPrilog: Potpisnici Predloga za razrešenje predsednika Republike

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.