Novosti

Reakcija na nove laži o Bošku Obradoviću u režiji SNS

Reakcija na nove laži o Bošku Obradoviću u režiji SNS

Zašto Kurir nije tako „ekskluzivno“ preneo vest o prebijanju Borka Stefanovića kao što prenosi laži o Bošku Obradoviću.

S obzirom da je većina građana prozrela Informer, Pink i Alo kao glavne režimske huškače i žutu štampu koja služi samo tome da crta mete na čelu ljudima koji misle drugačije od vlasti, SNS je morao da pribegne dodatnim sredstvima. Novi papir za smeće i glasilo SNS-a postaje Kurir koji, posle hajke na Vuka Jeremića, sada kreće u hajku na lidera Dveri Boška Obradovića optužujući ga za nasilje i to ni manje ni više nego dan pred građanski protest protiv nasilja.


Kurir prenosi „ekskluzivnu“ izjavu Jelene Đorđević iz Niša, koja je bila kod Rasima Ljajića, pa odbornica Dveri, pa preletela u Jedinstvenu Srbiju, a iz JS u Zavetnike o tome kako joj je Obradović pretio pre dve godine. Na kredibilitet žene koja je promenila toliko stranaka i ne treba trošiti reči. Pravo pitanje je zašto isti taj Kurir nije tako ekskluzivno preneo vest o prebijanju Borka Stefanovića? Ili o pretnjama poslanika SNS da će opoziciju pojesti mrak?


Još jedno logično pitanje je kako to da je dotična Jelena Đorđević o tim navodnim pretnjama ćutala dve godine a da se baš dan pred protest protiv nasilja setila da to kaže javnosti. Ako je njena izjava tačna zašto to nije tada prijavila policiji i zašto nije tužila g. Obradovića.


Naknadno se u celi scenario uključio i Srboljub Mickić što govori da je sve delo, ne samo
Vučićevog Kurira, već i Gašićeve BIA.


 

Info služba Dveri


Podeli vest:

Komentari (2)

  1. Недељко Никитовић

    Кад је била код Расима Љајића, зашто сте дозволили да прелети код вас? Ваљда у Србији има толико патриота, који се никад нису бавили политиком, и ви поред таквих нађосте прелетача. Од прелетача треба бежати, јер је једном прелетач увек пречетач. То су људи лошег морала, зато вам је и направила такав сценарио. Што се није кандидовала у другој странци, па дошла да буде одборник? Или, зашто није часно вратила одборнички мандат? Није зато што је такав карактер прелетача. Нула!

    Odgovori
  2. gorce

    Kurir je zaboravio doskorašnje kontrole raznih inspekcija, kada nisu bili miljenici vlasti. Tadu su kukali na sav glas po medijima i plaćali visoke kazne. Ali sve se zaboravi do novih gazda

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.