Novosti

Šabac: Otvorena nova kancelarija Dveri uz prisustvo Boška Obradovića

Šabac: Otvorena nova kancelarija Dveri uz prisustvo Boška Obradovića

„Svakodnevni rad i komunikacija sa građanima naročito su važni u velikim sredinama kao što je Šabac, i ovim otvaranjem kancelarije želimo da idemo u tom smeru“ – rekao je predsednik Dveri.

Uz prisustvo predsednika Dveri Boška Obradovića, kao i narodnih poslanika Srđana Noga i Zorana Radojičića, u nedelju 22. jula, svečano je otvorena i osveštana nova kancelarija GrO Dveri u Šapcu. Predsednik Dveri je poželeo uspešan rad gradskoj organizaciji Dveri u Šapcu, a otvaranju je prisustvovao veliki broja članova i simpatizera Dveri, kao i više medijskih redakcija. U prijatnoj atmosferi, dugo vremena se razgovaralo o različitim temama, a predsednik Dveri je posebno govorio o merama porodične politike, što možete pogledati ovde:Nova kancelarija GrO Dveri u Šapcu se nalazi u ulici Kraljice Marije broj 2 i otvorena je za sve zainteresovasne svakog radnog dana od 10 do 14 časova.

Nakon otvaranja kancelarije, predsednik Boško Obradović je sa saborcima i prijateljima prisustvovao manifestaciji „Šabačke konjičke svečanosti“ na šabačkom hipodromu, gde su se održale konjičke trke, kao i revija fijakera i izbor za najlepši damski šešir, a treću nagradu u izboru za najlepši damski šešir osvojila je mr. Danijela Gavrić iz šabačkih Dveri. Na ovoj manifestaciji, koja je okupila nekoliko hiljada ljudi, Boško Obradović je dočekan veoma srdačno od strane građana Šapca sa kojima je proveo dosta vremena u razgovoru.
GrO Dveri Šabac

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.