Novosti

Savez za Dragačevo: Na malinarima zarađuju pa od njihovog novca kupuju SNS pakete

Savez za Dragačevo: Na malinarima zarađuju pa od njihovog novca kupuju SNS pakete

Predstavnici Saveza za Srbiju razgovarali su danas sa građanima Guče o otkupnoj ceni malina i o programu liste Savez za Srbiju - Savez za Dragačevo koji predviđa veću podršku poljoprivredi.

Nebojša Zelenović, gradonačelnik Šapca, rekao je da je ova vlast osiromašila malinare nikad manjom otkupnom cenom, a onda misli da iste te ljude može kupiti paketima šećera i kafe koje deli u kampanji.


On je pokazao pakovanje malina od 125 grama koje u marketima košta 470 dinara i uporedio sa paketom šećera i kafe koji SNS daje građanima. „Otkupna cena maline je bila 110 dinara, a pogledajte prodajnu cenu. Umesto da omoguće ljudima da žive od svog rada oni zarađuju na njihovoj muci, a onda od tih para kupuju ove pakete šećera i kafe koje im daju kao milostinju. To je skandal“- istakao je Zelenović.


Po njemu o Dragačevu treba da odlučuju Dragačevci a ne Vučić. „Mi u Šapcu sprovodimo lokalne referendume i ljudi sami odlučuju u šta ćemo da uložimo novac od poreza na imovinu. O tome sam razgovarao i sa Milanom i mislim da on, kao ekonomista, ima odličan plan za budžet Lučana“ - rekao je Zelenović.


Milan Radičević, nosilac liste Savez za Srbiju - Savez za Dragačevo rekao je da mu znače iskustva koja mu je preneo gradonačelnik Šapca i da je njegov plan da se novac iz budžeta ulaže u poljoprivredu i stvaranje uslova za ostanak mladih.


„Podsticaji lokalnim privrednicima za zapošljavanje mladih i subvencije za stambene i poljoprivredne kredite su neophodni za oporavak naše opštine“ - rekao je Radičević.Savez za Dragačevo


Podeli vest:

Komentari (1)

  1. Nele

    Otkupna cena maline u hladnjaci Nomil promet u selu Radonja kod Nove Varoši je bila 95 dinara. I pored tako niske otkupne cene, jos nisu platili drugu ratu

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.