Novosti

Savez za Srbiju: Održaćemo skup u Pirotu i pored pritisaka i otkazivanja sale

Savez za Srbiju: Održaćemo skup u Pirotu i pored pritisaka i otkazivanja sale

Vlast u Pirotu je otišla korak dalje od onih u Pančevu i Loznici pa pored zabrane opštinske sale imamo i pritiske na vlasnika privatne sale „Galeb“ u kojem je trebao da se održi skup Saveza za Srbiju.

Kao što smo već najavili, zabrane nas neće uplašiti. Lideri Saveza će doći u Pirot kako je i planirano, 3. oktobra u 17 časova, a zbog otkazivanja sale Galeb skup će se održati u TC Guševica.


U  prostorijama DS u TC Guševica na drugom spratu će biti ozvaničen ulazak Pirotske nove snage u Konferenciju Saveza za Srbiju i nakon toga će se lideri Saveza obratiti građanima.


Pozivamo vas da prisustvujete ovom događaju.


Iako smo verovali da je u 21. veku sloboda govora i okupljanja nešto što se podrazumeva došli smo u situaciju da se za ove slobode opet moramo boriti.Pres-služba Saveza za Srbiju


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.