Novosti

Savez za Srbiju: Stefanović narodnu policiju pretvorio u partijsku

Narodna stranka

Savez za Srbiju: Stefanović narodnu policiju pretvorio u partijsku

Savez za Srbiju najoštrije osuđuje današnje brutalno privođenje poverenika Narodne stranke za Vojvodinu Borislava Novakovića i sedmoro građana koji su se protivili bespravnom uklanjanju ugostiteljskog objekta „Centar kafea“, koje opština Vrbas sprovodi bez valjane dokumentacije.

Savez za Srbiju postavlja pitanje ministru Nebojši Stefanoviću: u skladu sa kojim zakonom je policija danas „dala asistenciju“? Da li je to zakon Republike Srbije ili neki lični zakon ministra Stefanovića i vladajućeg režima u skladu sa kojim je narodna policija pretvorena u partijsku?


Ministar Stefanović je dužan  da odgovori i na pitanje  zašto ta „asistencija policije“ nije pružena za rušenje objekta na Pančićevom vrhu koji su izgradili kriminalci koji su deo vlasti ili kada su pod fantomkama rušeni objekti u sred noći u centru Beograda? Dužan je da odgovori i da li se asistencija više od trideset naoružanih policajaca daje samo u slučaju kada se sklanja jedna od deset bašti u Vrbasu, jer je vlasnik lokala član opozicione stranke?


Javno pitanje Saveza za Srbiju je i to - ako je režim obračun sa političkim neistomišljenicima otpočeo privođenjem i kordonom policije, šta je sledeći korak?Pres-služba Saveza za Srbiju


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.