Novosti

Skandal u opštini Zvezdara

Skandal u opštini Zvezdara

Odbornici Dveri isključen mikrofon u Skupštini opštine Zvezdara. Grubo kršenje poslovnika o radu i nasilje nad opozicijom ne dešava se samo u Narodnoj skupštini, već i u lokalnim skupštinama.

Na 10. sednici Skupštine Gradske opštine Zvezdara, odbornica Dveri Radmila Vasić je tražila ostavku predsednika opštine Miloša Ignjatovića, kao odgovornog jer je znao da je Branislav Paunović, član opštinskog Veća kojim on predsedava, vlasnik  firme koja je isporučila hranu kojom su otrovana deca u nekoliko škola.

Da podsetimo, početkom oktobra oko 150 dece iz više škola u Beogradu zatražilo je medicinsku pomoć zbog trovanja. Firma koja je isporučila hranu deci je „Ketering and bejk“, čiji je vlasnik Branislav Paunović koji prima 100% platu u opštini Zvezdara kao član Veća.

Dveri su tražile da se smeni Branislav Paunović, ali je tada na sednici izbio incident izazvan bahatošću predsednika Skupštine opštine Zvezdara Aleksandra Erora, takođe funkcionera SNS-a. Naime, predsednik Skupštine opštine Zvezdara isključio je mikrofon i prekinuo sednicu kada je za govornicom bila odbornica Dveri Radmila Vasić.

Odbornica Dveri je ukazala da je pogrešno da se ostavka Branislava Paunovića tretira kao ostavka iz „ličnih razloga“, te da se o tome ne raspravlja, pošto je to prvorazredno političko pitanje. Političku odgovornost mora da snosi i predsednik opštine Miloš Ignjatović. Ali on je, sedeći u prvom redu, samo podigao pogled i rekao u stilu SNS-a, vrlo drsko: „kako da ne“.

Bahatost SNS je ogromna. Odbornici Dveri upozoravaju da je moguće da dotični gospodin bude oslobođen, i pored očigledno učinjenog krivičnog dela. Možda se dokaže da su kriva deca što su jela špagete pa su se zato otrovala, roditelji koji su to platili i svi mi ostali koji ćutimo?

.

Info služba Gradske organizacije Dveri Beograd

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.