Novosti

Smederevo – grad udarnih rupa (FOTO)

Smederevo – grad udarnih rupa (FOTO)

Novija istorija putne infrastrukture u Smederevu ne pamti da je sredinu juna meseca dočekao ovoliki broj udarnih rupa.

Udarne rupe se nalaze širom Smedereva, a posebno je kritično stanje u prigradskim i seoskim naseljima.

Građani Smedereva se sa ovim problemom svakodnevno suočavaju.

Šta je razlog očajnog stanja putne infrastrukture u Smederevu?

Da li je uzrok ovakvog stanja puteva u Smederevu likvidacija JP Direkcije za izgradnju, urbanizam i građevinsko zemljište? Jesu li tome doprinele i nedefinisane nadležnosti preduzeća koja su preuzela zaduženja bivše Direkcije, ili možda ona jednostavno nisu u stanju da na ta zaduženja odgovore?

Ovo nije tek kritika kritike radi. Dokaz za to su udarne rupe na koje naši sugrađani svakodnevno nailaze. Ovo je poziv za gradonačelnicu Smedereva i kompletno Gradsko veće da se ove pojave što pre saniraju, u interesu svih građana Smedereva.

GO Dveri Smederevo veruje da vlast ne sme sebi da dozvoli da ignoriše ovakve pojave. Interes svih nas je uređeno i funkcionalno Smederevo. Sa ovolikim brojem udarnih rupa, ono je vrlo daleko od toga.

Iako mnogo toga u gradu ne funkcioniše kako valja, ipak verujemo da nije previše očekivati da u drugoj deceniji 21. veka makar udarne rupe budu sanirane.

Ako jeste, onda naš grad trpi posledice ozbiljnog nefunkcionisanja nadležnih institucija. A ako je tako, postavlja se pitanje u čemu je onda njihova svrha?

-


Informativna služba Dveri u Smederevu


 


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.