Novosti

SNS će pokušati da izazove incidente, pozivamo na mir

SNS će pokušati da izazove incidente, pozivamo na mir

Prema informacijama koje dobijamo sa više strana SNS će pokušati da izazove nerede na današnjem mirnom opozicionom skupu „Svi kao jedan“.

Javljeno nam je da će njihovi članovi i kriminalci koje okupljaju, muškarci između 18 i 40 godina, biti ubačeni u masu i da će pokušati da insceniraju nerede kako bi za sve to optužili organizatore i posebno Boška Obradovića, koji je, kao predsedavajući SZS ovlašćeno lice. Meta njihovih napada biće i drugi lideri opozicije, a već su počeli sa provokacijama slanjem Sime Spasića da drži KZN ispred Skupštine.


Nerede su pokušali da naprave i sinoć na protestu u Nišu, gde je govorio lider Dveri, ali su oni sprečeni upravo reakcijom Boška Obradovića koji je smirio situaciju.


Apelujemo na sve učesnike skupa da ne nasedaju na provokacije i da mirno i dostojanstveno pokažemo naše nezadovoljstvo.

 


Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.