Novosti

SNS da se izvini građanima Subotice

Subotica.info

SNS da se izvini građanima Subotice

Odbornik SNS-a Nikola Milićević je na poslednjoj sednici gradske skupštine dozvolio sebi da javno iznese neistinu i optužbu da je Boško Obradović državni neprijatelj broj jedan.

Aleksandar Vučić, koji je u Bošku Obradoviću prepoznao ono što su građani već ranije uvideli – poštenog čoveka, kadrog i odlučnog da smeni Vučića i promeni sistem u Srbiji na bolje. Njegovi puleni u Subotici strahuju kao i njihov vođa, jer su svesni svog katastrofalnog vođenja politike, pa stoga histerična hajka na Dveri i Boška Obradovića i nije ništa neobično od strane SNS-a.


Za Nikolu Milićevića su svi građani koji šetaju na ulici najveći lopovi i najveći neprijatelji naše zemlje. Naprednjački odbornik Nikola Milićević je sve to izgovorio javno, sa govornice, a njegove stranačke kolege to nisu osudile. Razume se, Nikola Milićević nema nijedan jedini dokaz za svoje tvrdnje da su lideri opozicije lopovi, dok dokaze za lopovluk SNS-a nije teško naći. Dovoljno je pratiti Javne nabavke, tokove novca i njihovu vezu sa lokalnim tajkunima i takozvanim biznismenima .


Medijski linč i ovog puta nije izostao, jer se sve odvijalo u direktnom TV prenosu. Nikola je morao imati neki dokaz, papir, presudu, što sasvim sigurno ne postoji. Jedina istina je da su Dveri i Boško Obradović ona politička snaga koja je čista kao suza i da naprednjaci za Dveri nemaju rešenje osim da nas blate raznim neistinama.


SNS svojim progonom neistomišljenika promoviše klasične fašističke metode, a za to optužuje opoziciju. Boško Obradović je zbog toga podneo tužbu protiv Aleksandra Vučića za klevetu i uvredu Dveri i njega lično, a tužbe će uslediti i za svakog drugog, ko se usudi da jedan porodični pokret, koji se između ostalog bori i za rešavanje problema kredita indeksiranih u švajcarskim francima, protiv divljanja sudskih izvršitelja, a za oporezivanje ili zabranu rijalitija, pomoć mladima za zasnivanje porodice, podršku porodicama sa decom, ukratko, Dveri se bore za pristojnu i pravednu Srbiju bez kriminala i korupcije.


Tražimo da se SNS-a ogradi od istupanja njihovog odbornika Nikole Milićevića i da prekinu sa praksom etiketiranja građana bez ikakvih dokaza, očekujemo i javno izvinjenje od strane SNS-a.


Dveri će svaku narednu laž, klevetu prosleđivati tužilaštvu i sudstvu od kojeg očekujemo da reaguje.


 

GrO Dveri Subotica


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.