Novosti

SRAMOTA: Napadnuti član Predsedništva i koordinator omladine Dveri

SRAMOTA: Napadnuti član Predsedništva i koordinator omladine Dveri

Za vreme današnjeg protesta opozicije ispred RIK-a obijen i pokraden auto članu predsedništva Dveri.

Za vreme današnjeg protesta opozicije protiv prekrajanja izbornih rezultata ispred RIK-a, članu predsedništva Srpskog pokreta Dveri mr Predragu Mitroviću, koordinatoru Saveta za ekonomiju, privredu i finansije, u garaži u Pionirskom parku, za sada nepoznati počinioci, razbili su staklo na automobilu i ukrali važnu dokumentaciju, pečate, novac i ključeve. Vrlo je interesantno, na šta ukazuju, prvi rezultati istrage Policijske uprave Beograd, da su počinioci ciljano polomili staklo na vratima, razvalili zadnje sedište automobila, izvukli torbu za lap-top, i još dve torbe iz prtljažnika automobila, a da lične stvari na zadnjem sedištu, kao i mobilni telefon automobila, nisu ni pogledali.   readmsg-2   Tom prilikom ukradena je i torba sa ličnim stvarima i dokumentima koordinatora omladine Dveri, Neveni Tomić. Postavljamo pitanje: kako je moguće da se uz toliko policijsko obezbeđenje dogodi ovakva krađa u sred centra grada i da kamere ništa nisu zabeležile? Da li je u pitanju slučajnost ili ipak nije? Nadamo se da će istražni organi biti efikasni i pronaći počinioce ove krađe. Sa punim pravom sumnjamo da ovo nije slučajnost i da je u pitanju provokacija režima. Po vrh svega, pitamo šta radi Parking servis?   readmsg   Kamere ne snimaju, a još je pokradeni član Predsedništva Dveri morao i da plati parking! Voleli bismo da nas brzom reakcijom istražnih organa i pronalaženjem krivaca i pokradenih dokumenata, demantuju.  

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri  

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.