Novosti

Srđan Nogo ispred Vlade: Vučiću, tvoji koalicioni partneri su Tači i Haradinaj

Srđan Nogo ispred Vlade: Vučiću, tvoji koalicioni partneri su Tači i Haradinaj

Željko Mitroviću, ostavili smo ti crtu ispred televizije Pink, jer voliš crtu, to znamo. Odgovaraćeš. Neće Srbija da bude Zadruga, a tebe čeka Zabela. Odgovori, kome si dao pet miliona evra mita, da bi dobio kredit od 27 miliona evra? Na čiji račun u Ukrajini si uplatio te pare? Ne smeš da kažeš. E to je pravo pitanje za tebe, a ne rijaliti u koji želiš da pretvoriš Srbiju.

Ove ljude koje ste čuli da govore pre mene ne možete čuti u medijima Srbije, ali oni su prava slika kakvo je stanje u Srbiji. Stotine fabrika, firmi, koji su nekada punili budžet Srbije, danas ne rade. Stotine hiljada porodica su ostavljene bez egzistencije ili ostavljene na rub egzistencije. I to je prava slika Srbije, a ne ovaj rijaliti u medijima.


I oni dođu u medije samo onda kada više neko ne može da izdrži, pa digne ruku na sebe, i izvrši samoubistvo. Samo tada se sete da postoje ti ljudi. E zbog toga ja moram da održim jedan krajnje politički nekorektan govor, jer je dosta bilo političke korektnosti u Srbiji.


Zašto su uništavane te firme? Zato što je 17 godina neprekidna linija kriminala i pljačke u ovoj zemlji. Opljačkaše sve te fabrike, i što je najgore peru narko novac preko lažnih privatizacija fabrika.


Gospođa Stana Rodović je isterala na sud i izvela Zorana Ćopića, glavnog perača para Darka Šarića. A sa Zoranom Ćopićem nema političke stranke koja nije radila i poslovala. Još uvek Aleksandar Vučić neće da mi odgovori u kakvom je odnosu sa Nenadom Kovačem, kumom svoga kuma Nikole Petrovića, koji je sarađivao sa Ćopićem i Šarićem. E zbog toga ovakve firme su u problemu.
Pa čuli ste čoveka iz Aranđelovca. Morao bi odmah da bude uhapšen Siniša Mali, jer je on bio u Agenciji za privatizaciju. On je umešan za upropašćivanje aranđelovačke industrije. E zbog toga, takvih slučajeva nema u medijima Srbije. I jedna poruka ide za medije Srbije, neka bude oličena u paradigmi onog najgoreg što mediji danas predstavljaju u onom poludelom dirigentu kog smo videli pre nepuna dva tri sata, kako diriguje ispred svoje televizije.


Željko Mitroviću, ostavili smo ti crtu ispred televizije Pink, jer voliš crtu, to znamo. Odgovaraćeš. Neće Srbija da bude Zadruga, a tebe čeka Zabela. Odgovori, kome si dao pet miliona evra mita, da bi dobio kredit od 27 miliona evra? Na čiji račun u Ukrajini si uplatio te pare? Ne smeš da kažeš. E to je pravo pitanje za tebe, a ne rijaliti u koji želiš da pretvoriš Srbiju.


Druga poruka mora da ide političarima Srbije. Pazite ministra policije koga zovu Slina. Zamislite da ministar policije ima nadimak Slina. To sve govori. Da nam MUP-om upravlja Slina i neka Dijana Hrkalović. Evo ne skida se sa medija danas. Ne skida se sa istog tog Pinka. Prijatelju, i ti ćeš odgovarati zato što si pokrivao sav taj kriminal.


I jedna poruka za lažnu predsednicu Vlade, Anu Brnabić. Nećeš da primiš ove mučene ljude koji svaki da protestuju ispred Vlade, ispred mesta gde ti radiš, a sutra ideš na gej paradu. Jer vidite, ja nisam peder i ponosim se time. I ja mislim da ovde niko od nas neće da bude peder, i da se time ponosimo. Ponosimo se našim porodicama, našim ženama, našom decom.
I ne može da nam model ponašanja bude promocija prostitucije, što radi Željko Mitrović u rijalitiju i promocija homoseksualizma što radi Vlada RS. Zato ću da budem politički nekorektan i Aleksandru Vučiću koji je na čelu celog ovog kriminalnog sistema, koji je preuzeo od prethodne vlasti.


17 godina kontinuiteta jedne kriminalne bande i jednog služenja zapadnim interesima, a sada je na čelu Aleksandar Vučić. Počinio si veliku izdaju, pored toga što si kriminalac. Pokušao si da slažeš građane Srbije preko svojih lažnih medija, da imaš podršku Rusije. Ne može da ti se oprosti to što si sa teroristom pravio vlast. Tvoji koalicioni partneri su Tači i Haradinaj. Za to ćeš odgovarati i za kriminal ćeš odgovarati. Ukoliko medijska scena Srbije ne bude promenjena.


Ukoliko Aleksandar Vučić ne dozvoli da se čuje istina u Srbiji, ukoliko ne bude političke odgovornosti, a evo pitamo ga ovde, šta je sa ostavkom Siniše Malog majstore? Obećao si da će ovog leta podneti ostavku.


Vrlo brzo, ovde, na ulicama Beograda, biće 20, 30, 50 puta više ljudi, i oni se neće razići. I to je poruka koju treba da čuješ i sačuvaš sa ovoga skupa Aleksandre Vučiću. To je poruka koja te čeka možda već za dve, tri nedelje, ako ne budeš imao mudrosti, a odgovaraćeš.


A ono što ću sad da vam obećam, samo odgovornost može da spase sve nas. Odgovornost. Moramo ceo sistem, kao špaklom da sastružemo. Svako mora da odgovara. I policajac, i sudija, i tužilac i državni činovnik, i svaki političar koji je bio do sada na vlasti od 2000. do danas. I Zakon o poreklu imovine. I za ubuduće kada Dveri dođu na vlast, svako ko bude vršio javnu funkciju, ima da zna, odgovaraće celom svojom imovinom, i biće krivično odgovoran 50 puta oštrijom kaznom nego što je zapisano za počinioca za to krivično delo. To vam mi garantujemo, to vam obećavamo. Do pobede!


 


Informativna služba DveriPodeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.