Novosti

Štand akcija Dveri i DJB na pijaci u Lazarevcu

Štand akcija Dveri i DJB na pijaci u Lazarevcu

Hladnog februarskog jutra na gradskoj pijaci u Lazarevcu razgovarali smo sa sugrađanima o ključnim lokalnim problemima i predstavili naša rešenja sa kojima izlazimo na gradske izbore.

Lazarevac, kao najudaljenija beogradska opština a koja je u prethodnim izmenama Statuta izgubila poseban status prigradske opštine koji je usled te činjenice imala - danas ubrzano propada, ostaje zapostavljen od strane svih gradskih vlasti, bez kapitalnih investicija i novih radnih mesta u proizvodnim delatnostima.
Koalicija Dveri i Dosta je bilo vratiće opštinama oduzete nadležnosti i budžetska sredstva i ispitaćemo poslovanje sadašnjih i bivših rukovodstava javnih preduzeća  i opštinske uprave - da svi imamo jednake uslove za život!


 


OO Dveri LazarevacPodeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.