Novosti

Svečana podela članskih karata na Zvezdari

Svečana podela članskih karata na Zvezdari

U četvrtak 8. decembra 2016. godine, održan je sastanak Opštinske organizacije Dveri Zvezdara, na kome su svečano uručene članske karte novim članovima.

U novembru je na Zvezdari Srpskom pokretu Dveri pristupilo 56 novih članova, sa željom da pomognu u radu Pokretu koji predstavlja novu političku opciju i moderan pogled na svet, Pokretu koji donosi neophodnu političku svežinu u prilično učmali politički život. Uvereni smo da će novi saborci pokazati talente za bavljenje politikom i da će, pre svega svojim moralnim kvalitetima biti primer drugim političkim subjektima na Zvezdari i šire.     Na svečanom sastanku novim i starim članovima obratili su se Srđan Nogo, narodni poslanik u republičkoj Skupštini, Zoran Pavlović, član Predsedništva Dveri, i Ivan Božić, član Izvršnog odbora Dveri zadužen za Beograd.   Info služba Opštinske organizacije Dveri Zvezdara
Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.