Novosti

Tamara Milenković-Kerković govorila na protestu u Knjaževcu

Zoran Milutinović

Tamara Milenković-Kerković govorila na protestu u Knjaževcu

Prva protestna šetnja održana u Knjaževcu 14. februara koju je pratio slogan #1od5miliona sa početkom u 18č.Građani su se okupili ispred Trga Oslobođenja. Protest je počeo minutom ćutanja u spomen Stanike Gligorijević, žena koja je tragično nastradala na naplatnoj rampi u Doljevcu. Tako je zatraženo da se otkrije ko je vozio automobil koji je udario u naplatnu rampu u Doljevcu, u nesreći koja se dogodila početkom prošle nedelje.
Okupljenim građanima obratila se profesorka Ekonomskog fakulteta u Nišu Tamara Milenković Kerković: ,,Dužnost profesora je da predvode svoje studente. Pravo je samo pravda, a sve osim toga je nepravda i tome ja već skoro 30 godina učim svoje studente. Nije profesorski ćutati.’’


 

Info služba Dveri

(foto: Zoran Milutinović)

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.