Novosti

U Boru dobar rezultat, u Aranđelovcu se ponavljaju izbori

U Boru dobar rezultat, u Aranđelovcu se ponavljaju izbori

Koalicija Dveri i Dosta je bilo prepoznata je kao prava istinska opozicija aktuelnoj vlasti, što dokazuje i rezultat koji je ova koalicija osvojila u Boru.

Osvojiti 8,5% u Boru u potpunom medijskom mraku i pod strahovitim pritiskom na građane, pretnjama otkazima zaposlenih u javnom sektoru, kupljenim glasovima, jeste ogroman uspeh i pobeda.


U Aranđelovcu su Dveri izašle zajedno sa pokretom Naši i udruženjem građana Radnik nije rob  i ova lista je osvojila 4,6% glasova. Ipak, Opštinska izborna komisija u Aranđelovcu je donela odluku da se ponovi glasanje na biračkom mestu broj 15 u Mesnoj kancelariji u selu Vrbica.


Da bi lista "Izaberi Aranđelovac" ušle u lokalni parlament potrebno je još samo 80 glasova.


Zato pozivamo meštane sela Vrbica da izađu u nedelju 11. marta na ponovljeno glasanje i glasaju za listu „Izaberi Aranđelovac“ pod rednim brojem 4 i daju šansu Aranđelovcu da u lokalnom parlamentu porodična politika napokon dobije svog predstavnika.


Informativna služba Dveri


 


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.