Novosti

Vanredna KZN Saveza za Srbiju u Guči

FB Saveza za Srbiju

Vanredna KZN Saveza za Srbiju u Guči

Na vanrednoj KZN u Lučanima, povodom hapšenja 5 aktivista Saveza za Srbiju članovi Predsedništva istakli su da je to potvrda da u Srbiji nema normalnih i poštenih izbora i istakli da će upravo zbog takvih stvari protestne šetnje u Beogradu biti sve masovnije.

„Dok ne budu ispunjeni svi oni izborni uslovi oko kojih se cela opozicija u petak složila u Srbiji više neće biti izbora ni na jednom nivou.


Iako su režimski mediji pisali da planiramo da razbijamo glasačke kutije, to se neće desiti. Mi se upravo borimo protiv nasilja i za regularan izboran proces. Mi se nismo uplašili ni batinaša ni hapšenja. Preko 100 hrabrih ljudi koji su prihvatili da budu čuvari kutija kontrolisaće do kraja i isteraćemo na čistac sve što su radili – od paralelnih spiskova, fotografisanja glasačkih listića, gašenja lampi, pretnji i drugih neregularnosti.


Ponavljamo u ovakvim uslovima izbora više ne može biti. Odluka Predsedništva Saveza za Srbiju je da se nastavi borba za fer izborne uslove i da se nastavi podrška protestima koji se nastavljaju ovu subotu u Beogradu.“ – rečeno je na vanrednoj konferenciji.Pres služba - Saveza za Srbiju


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.