Novosti

Još jedna neuspela podvala SNS-a i ”Informera”

Još jedna neuspela podvala SNS-a i ”Informera”

Koalicija Dveri i DSS-a  zasmetala je moćnicima koji uništavaju Srbiju i sada žele da prljavom kampanjom i sajber napadima unište naš besprekoran kredibilitet.

U aktuelnoj kampanji su napadi počeli 8. marta kada su napravljeni Fejsbuk stranica i Jutjub kanal takozvane „Unije žena Dveri“ i postavljen video navodnih instrukcija ženama da budu poslušne i pokorne muškarcima, scenario prekopiran iz jednog teksta iz 1950-ih u Sjedinjenim Državama, video koji nema nikakve veze sa politikom Dveri. Mi se borimo za prava žena, ne da budu pokorne, već slobodne, sigurne i samostalne, i naše prave poruke nisu uspeli da uguše manipulacijama. Novi sajber napad je usledio i obaranjem vebsajta www.dverisrpske.com, što je bio pokušaj da se ugasi naša mogućnost da širimo naše ideje u slobodnom demokratskom diskursu, pokušaj koji je takođe bio neuspešan, jer smo uspeli da sačuvamo naš glavni sajt dveri.rs.

Zatim, bez objašnjenja su nam nestala tri izuzetno bitna uživo emitovana striminga sa Fejsbuka o napadu na naš sajt i sa protesta Udruženja Sindikata penzionera Srbije, kao i uživo gostovanje Sande Rašković-Ivić na Fejsbuk stranci Boška Obradovića, koje nismo uspeli da oporavimo, niti snimke da sačuvamo. Da podsetimo na seriju najgnusnijih neistina kojima je danima preko naslovnih strana ”Informera” i informative RTV Pinka izložena predsednica DSS-a, dr Sanda Rašković-Ivić. U tome ne zaostaje ni Aleksandar Vučić lično sa svom svojom svitom na svim medijima. Sada je na delu novi napad, toliko perfidan da je jasno koliko naša borba mrsi račune moćnika kojima smetamo. Nakon što smo objavili spot o istini o bankarskom sektoru, napravljen je lažni Jutjub kanal Dveri, na kojem su postavljeni gotovo svi naši spotovi, što daje privid da je kanal zvaničan, a poslednji spot o bankarskom sektoru je izmenjen u jednom detalju, jednom suštinski važnom detalju. Ovo je zvaničan spot u kojem se vidi mapa Srbije. Ovo, pak, je lažni spot u kojem je mapa Srbije prikazana bez Kosova i Metohije.

Na ovaj način su moćnici pokušali da nas predstave kao grupu ljudi koji ne smatraju Kosovo i Metohiju delom Srbije, što nema veze sa istinom i politikom Dveri koju vodimo od osnivanja. Pokušali su ponovo da nas ocrne, ali nisu uspeli. Na delu je sprega političkog sa visoko-tehnolokim kriminalom uperenog protiv naše koalicije.Srpski pokret Dveri i Demokratska stranka Srbije preduzeće niz pravnih mera da zaštiti svoj ugled i osigura ravnopravni status izborne liste, kako se prljavom kampanjom ne bi obmanjivala javnost i nanosila šteta izbornom procesu u celini. Medijski informativni štab SNS-a (MIŠ SNS-a) ”Informer” pokušao je da nas, po svom običaju ocrni, ali u tome nije uspeo. Žao nam je gospodo iz SNS-a, budno motrimo na vašu najprljaviju kampanju protiv jedine istinske opozicije DVERI-DSS! Imaju trud i finansijska sredstva za ovakve prljave akcije, ali nemaju glavnu stvar. Istinu. I to razumni građani znaju. 24. aprila recite „NE“ lažima i manipulacijama, a „DA“, istini, pravdi i sreći. Informativna služba Srpskog pokreta Dveri

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.