Novosti

Vlast nastavlja sa pritiscima – priveden odbornik Dveri iz Kuršumlije

Vlast nastavlja sa pritiscima – priveden odbornik Dveri iz Kuršumlije

Oliver Milisavljević, odbornik i član GO Dveri priveden je danas u Kuršumliji, a kao zvaničan razlog se navodi snimanje na sednici školskog odbora OŠ Miloje Zakić, koja je, međutim, najavljena kao otvorena i javna sednica te nije jasno zašto je snimanje razlog za privođenje.

S obzirom da je nakon Beograda, Kuršumlija prvo mesto u Srbiji u kome su pokrenuti protesti 1 od 5 miliona i da je Oliver jedan od pokretača i član GO Dveri, te da je sednica koju je snimao javna, ovo privođenje nije ništa drugo do politički pritisak i pokušaj zastrašivanja.


Ovo je još jedan pokazatelj da smo u pravu kada tražimo normalizaciju prilika u Srbiji i pokretanje dijaloga. Ako jedan dan imamo poziv predsednika na fizički obračun sa liderima opozicije, a drugi dan privođenje opozicionog odbornika ne možemo govoriti o normalnoj atmosferi u društvu, već o sve gorim pritiscima i promociji nasilja.


 

Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.