Novosti

ZABRANjEN razgovor sa Boškom i Sašom u Zemunu!

Info služba Dveri

ZABRANjEN razgovor sa Boškom i Sašom u Zemunu!

Vlasnika kafića u Zemunu u kojem je večeras trebalo da se održi tribina Saše Radulovića i Boška Obradovića, sinoć su zvali iz Poslovnog prostora grada i pretili da će mu otkazati zakup, ako Boško i Saša uđu u kafić.

Srpska napredna stranka u Zemunu se očigledno uplašila liste 7. Dosta je bilo i Dveri – Da ovi odu, a da se oni ne vrate. Najpre su napravili lažnu DJB listu čiji je nosilac lažni Radulović – Radulović Milorad, zamenik predsednika opštine Zemun i donator SNS. Ovo je drugi put da pokušavaju da obmanu glasače i uzmu deo glasova, isto su uradili i 2016. godine.


Onda su pre dva dana aktivisti SNS u Batajnici rasturili štand Dosta je bilo i Dveri i verbalno napali narodne poslanike Tatjanu Macuru i Srđana Noga, o čemu svedoči više snimaka.


Pozivamo SNS da prekine sa pretnjama, ucenama građana i zloupotrebom institucija i javnih preduzeća u stranačke svrhe.


Otkud ovoliki strah SNS-a? Ovo je samo tribina.

Neće nas uplašiti. Tražimo novi prostor.Info služba Dveri


 


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.