Novosti

Zahtevamo hitnu istragu povodom napada na Strahinju Ćirića u Negotinu

Zahtevamo hitnu istragu povodom napada na Strahinju Ćirića u Negotinu

Strahinja Ćirić iz Negotina juče je napadnut i pretučen zbog učešća u organizaciji protesta u tom gradu i zbog govora na protestu u kom je pomenuo glavnog SNS batinaša Zorana Milojevića Zelju.

U još jednoj demonstraciji nasilničke politike SNS Ćirić je zadobio teže telesne povrede što se može videti i na fotografijama


Slučaj je prijavljen policiji i tražimo hitnu istragu. Srbija ne sme da bude država u kojoj će se nasilnici šetati nekažnjeno po ulicama samo zato što ih štiti stranka na vlasti. Pozivamo institucije da reaguju i da ne dozvole da napadači na Ćirića prođu nekažnjeno, i da se slobodno šetaju ulicama Negotina kao što se napadači na Borka Stefanovića slobodno šetaju ulicama Kruševca.


Ovo je još jedan razlog da nas na ulicama bude sve više jer na ovakvo nasilje ne smemo da ostanemo nemi.

 


Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.