Novosti

Zašto je vlast bahata prema opoziciji?

Zašto je vlast bahata prema opoziciji?

Pitamo Maju Gojković, predsednika Narodne skupštine, zašto ne zakazuje konsultacije sa predsednicima poslaničkih grupa oko termina skupštinskog zasedanja na kome će se birati nova Vlada?

Zašto nema dogovora o podeli predsedničkih mesta u skupštinskim odborima? Kako to vlast deli predsednička mesta svojim koalicionim partnerima poput Muamera Zukorlića, a nema nikakvih konsultacija sa ostalim poslaničkim grupa oko toga koje od skupštinskih odbora treba da predvodi opozicija? Konkretno, za sutra su zakazana dva skupštinska odbora bez ikakvog dogovora: za poljoprivredu i KiM. Dveri smatraju da imaju najboljeg kandidata za predsednika Odbora za poljoprivredu, a to je prof. dr Miladin Ševarlić. Takođe, predlažemo da Odbor za KiM treba da vodi Šef poslaničke grupe Dveri, Boško Obradović, ali nikakvih konsultacija nije bilo. Vlast deli funkcije svojim partnerima: Savezu vojvođanskih Mađara, Zukorliću i Čedi Jovanoviću, dok se prema opoziciji odnosi sa krajnjom bahatošću i nekorektnošću.  

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri   vlast-bahata-prema-opoziciji-maja-gojkovic-FB

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.