Novosti

Završene prve Dverjanske sportske igre

Završene prve Dverjanske sportske igre

Juče su po prvi put u Čačku održane Dverjanske sportske igre, gde su članovi Pokreta imali prilike da se oprobaju u nekoliko disciplina.

Pored klasičnih sportova kao što su fudbal, košarka ili odbojka, takmičari su se oprobali i u individualnim disciplinama kao što je šah, ali i tradicionalno bacanje kamena s ramena i skok u dalj. Jedna od interesantnijih disciplina bila je navlačenje konopca, gde su učesnici pokazali snagu, ali i spretnost.
Na igrama su učestvovali timovi iz svih krajeva Srbije, iz Zaječara, Ivanjice, Smedereva, Smederevske Palanke, Pančeva i dr.
Ovo je bila jedinstvena prilika za neformalno druženje među članovima, koji su iz prijatnu atmosferu mogli bolje da upoznaju svoje saborce, ali i da za promenu na dan zaborave na politiku i sve probleme sa kojim se susreće običan čovek.
 Nadamo se da će igre biti održane i narednih godina i da će postati tradicija našeg Pokreta.
Srpski pokret Dveri se zahvaljuje svim učesnicima i organizatorima prvih Dverjanskih sportskih igara i nadamo se da će nas sledeći put biti još više!


 

Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.