Novosti

Zbog brane Vučićevog kuma na Limu u Priboju, proradilo klizište, privatne kuće su u opasnosti

Zbog brane Vučićevog kuma na Limu u Priboju, proradilo klizište, privatne kuće su u opasnosti

OO Dveri u Priboju podseća javnost da je investitor hidroelektrane firma „Mini hidro investments“, na čijem je čelu Nikola Petrović, kum predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, inače doskorašnji direktor Elektromreže Srbije, otpočela krajem avgusta gradnju hidroelektrana

Očigledno je da je ogroman novac, jedini interes investitora, a da će ga on zaraditi na uštrb zdravlja Pribojaca, kojima se otima ova divna zelena reka.


OO Dveri u Priboju zahteva da se opštinska vlast oglasi i da stane na stranu svojih građana, kako se ne bi izazvala ekološka katastrofa. Mi ne želimo da dozvolimo da se uništava Lim, koji je deo identiteta ovog grada i svih građana koji su na njemu odrasli.
Smatramo da prosečan  građanin Priboja dok je zaokupljeni održavanjem egzistencije svojih porodica, i iako nedovoljno informisan koliko je izgradnja brane u našem gradu štetna, ovih dana se može konkretno sagledati posledice ove tempirane bombe, kroz pojavu klizišta zbog kojih su mnogobrojne privatne kuće u opasnosti.


OO Dveri u Priboju sa iščekivanjem očekuju konkretno reagovanje i rezultate pokrenutog procesa pred Upravnim sudom kojim će se nadamo se dokazati da je u pribavljanju dokumentacije za izgradnju brane došlo do kršenja procedura.


OO Dveri u Priboju


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.