Novosti

Članovi Dveri Svilajnac sproveli akciju sređivanja sela Bresje

Dveri Svilajnac

Članovi Dveri Svilajnac sproveli akciju sređivanja sela Bresje

U organizaciji mladih OO Dveri Svilajnac uspešno smo očistili od smeća i korova sve javne površine u najmanjem ali ne tako nebitnom selu u opštini Svilajnac.

Spomen česma na ulazu u selu je spomenik palim borcima u oba svetska rata koji nam govori o časti i junačkoj borbi naših predaka seljaka i njihovoj žrtvi za našu slobodu. Oni nisu zaslužili da odu zaboravu. Našim angažovanjem u oživljavanju sela u izumiranju vraćamo nadu meštanima za opstanak na ovim prostorima.


Naravno zahvaljujemo se predsedniku mesne zajednice koji je finansijski pomogao realizaciju naše akcije. Pozivamo sve članove i ljude dobre volje da slede naš primer, pokažimo srpskim seljacima i poljoprivrednicima da nisu zaboravljeni i da ima nade za bolje dane.Potpredsednik OO Srpskog pokreta Dveri Svilajnac Ivan Vujčić


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.