Novosti

Delegacija Dveri na pomenu žrtvama komunističkog terora

Delegacija Dveri na pomenu žrtvama komunističkog terora

Delegacija Srpskog pokreta Dveri, predvođena Predsednikom Dveri, Boškom Obradovićem, prisustvovala je pomenu nevinim žrtvama komunističkog terora u Lisičijem potoku u Beogradu.

Pomenu su prisustovali članovi Predsedništva Zoran Pavlović, Jugoslav Kiprijanović, dr Predrag Mitrović, Stefan Aksović, kao i predstavnici opštinskih organizacija Dveri sa opština Zvezdara, Rakovica, Čukarica, Stari Grad, Voždovac, Zemun, Lazarevac i Barajevo i kao i omladina Dveri.
Na prostoru kod Kraljeve česme u Lisičijem potoku ubijeno je više hiljada ljudi bez ikakvog suđenja i dokaza o krivici, samo zato što nisu podržavali komunistički režim. Komunisti su svoje političke neistomišljenike na ovakav način ubijali, ne samo u Beogradu, već širom Srbije.


Srpski pokret Dveri podržava inicijativu podizanja spomen parka nevinim žrtvama u Lisičijem potoku i smatramo da je neophodno da se svake godine okupljamo kako se sećanje na ljude koji su nastradali ne bi zaboravilo.
Ne samo u Beogradu, već svuda u Srbiji, gde se nalazi ogroman broj masovnih grobnica i gde je popisano za sada 60.000 žrtava, treba podići spomen obeležja žrtvama, jer istina i pravda za ove nevine žrtve moraju ugledati svetlost dana, kako bi Srbija imala budućnost.Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.