Novosti

Delegacija Dveri u poseti Ruskoj Federaciji

Delegacija Dveri u poseti Ruskoj Federaciji

Delegacija Srpskog pokreta Dveri gost je u Ruskoj Federaciji, povodom 10 godina ustoličenja patrijarha moskovskog i sve Rusije Kirila. Predsednik Dveri Boško Obradović i narodni poslanik Ivan Kostić iskoristili su posetu da razgovaraju sa potpredsednikom ruske Dume Petrom Tolstojem. Oni su takođe prisustvovali besedi patrijarha Kirila na temu Mladi – sloboda i odgovornost.

Ono što je posebno interesantno je da su besedi, kao i celokupnom programu u patrijarhovu čast prisustvovali lideri svih političkih frakcija Rusije i da su zajedno razgovarali o temi mladih svi šefovi poslaničkih grupa vlasti i opozicije.
Za tri godine koliko su Dveri u Narodnoj skupštini tema mladih nije bila na dnevnom redu u Narodnoj skupštini i ovakav konstruktivni dijalog u Srbiji nažalost nije moguć.
Svečanost je održana u Državnoj Dumi kao tradicionalni božićni program razgovora i Srpski pokret Dveri je bio jedina srpska delegacija koja je prisustvovala događaju.


 

Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.