Novosti

Dobrosav Dević na debati mladih o izborima

KOMS

Dobrosav Dević na debati mladih o izborima

Član Saveta omladine Dveri, Dobrosav Dević, uzeće učešće ispred Omladine Dveri na debati Krovne organizacije mladih Srbije koja će se održati 04.09. sa početkom u 18 časova u Centru za kulturnu dekontaminaciju a na temu predstojećih izbora.

Krovna organizacija mladih u susret izborima 2020 god. organizuje debatu o tome da li mladi iz Srbije smatraju da je Srbija demokratska država, šta vide kao probleme izbornog procesa, kako misle da će izgledati izbori 2020, da li će opozicija bojkotovati izbore, šta bi bili argumenti za i protiv bojkota, šta bi bojkot značio za Srbiju u periodu koji sledi kao i zašto mladi iako čine 17% populacije u Srbiji, nisu ciljna grupa u kampanjama itd.Savet omladine

Prenos uživo debate možete pratiti na KOMS Facebook stranici

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.