Novosti

Izjava Tačija dokaz da Vučić dogovara predaju Bujanovca, Preševa i Medveđe, a krije od javnosti

Savez za Srbiju

Izjava Tačija dokaz da Vučić dogovara predaju Bujanovca, Preševa i Medveđe, a krije od javnosti

Izjava Hašima Tačija da će podneti ostavku ili raspisati referendum ako kosovska skupština ne odobri sporazum sa Beogradom prema kojem bi Kosovu pripali Bujanovac, Preševo i Medveđa, još jedan je dokaz da Aleksandar Vučić dogovara predaju srpskih opština, a da to krije od srpske javnosti.

Savez za Srbiju zahteva od predsednika države da hitno saopšti šta piše u takozvanom „Sporazumu sa Beogradom“, očigledno već ponuđenim kosovskim vlastima, i šta je još predmet trgovine koju on tajno ugovara.


Podsećamo ga da nije Srbija njegovo dvorište pa da ga rasparčava i poklanja po sopstvenom hiru, niti može da pregovara u ime svih građana, a da od njih krije šta stavlja na pregovarački sto.
Podsećamo ga i da je odricanje od dela srpske teritorije protivno Ustavu nad kojim je on polagao zakletvu.


Savez za Srbiju ostaje dosledan poštovanju Ustava Republike Srbije i Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti, te smatra da u ovim okvirima treba voditi pregovore o rešavanju kosovskog pitanja.Izvor: Savez za Srbiju


Podeli vest:

Komentari (1)

  1. Marko krsmanovic

    Jedan Aleksandar Vučić nema ovlašćenje da takav potez napravi sam niti bilo koji drugi pojedinac jedino ako želi nacrtati sebi metu na čelu.

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.