Novosti

Dr Igor Švonja novi predsednik Go Dveri u Smederevu

Dr Igor Švonja novi predsednik Go Dveri u Smederevu

Dr Igor Švonja, odbornik u Skupštini grada Smedereva, izabran je za novog predsednika Gradske organizacije Srpskog pokreta Dveri u Smederevu.

Nakon ulaska u Skupštinu grada, Dveri u Smederevu su dobile novog predsednika uglednog smederevskog lekara Igora Švonju. Dr Igor Švonja, osnivač Dveri u Smederevu, svoj politički angažman započeo je stupanjem Dveri na političku scenu Srbije 2011. godine. Bio je nosilac izborne liste koalicije Dveri-Dss koja je nakon aprilskih lokalnih izbora ušla u gradski parlament. Oženjen je, otac dvoje dece. Za potpredsednike Gradske organizacije u Smederevu izabrani su dr Gordana Stanković i Dragan Novaković iz Osipaonice.

Ovakvim izborom predsednika i potpredsednika Gradske organizacije, Dveri nastavljaju da svedoče svoju težnju ka stvaranju nove političke generacije koja će biti kadra da promeni negativnu praksu u ovdašnjoj politici oličenu u partijašenju, nepotizmu, stranačkom zapošljavanju... Igor Švonja se nakon jednoglasnog izbora zahvalio svima na podršci kao i svom prethodniku, Draganu Dželetoviću, pod čijim su vođstvom Dveri prvi put postale parlamentarna politička organizacija u Smederevu.

Ciljevi smederevskog ogranka Dveri ostaju nepromenjeni, okupljanje što većeg broja ljudi koji imaju želju da menjaju nabolje svoj grad bez želje za bogaćenjem i ostvarivanjem svojih ličnih interesa. Pred smederevskim Dverima su ozbiljni izazovi u borbi protiv medijskog mraka koji vlada našim gradom kao i priprema za naredne lokalne izbore posle kojih će Dveri u Smederevu biti višestruko uticajnije i kadre da preuzmu vođenje nekadašnje srpske prestonice.  

Informativna služba Dveri u Smederevu

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.