Autorski tekstovi

Dragan Dželetović: Hajka na Boška Obradovića će samo ojačati Dveri

Dragan Dželetović: Hajka na Boška Obradovića će samo ojačati Dveri

Ova vlast će pasti, dekadentni sistem će se demontirati, Srpska napredna stranka će se survati i ugasiti odmah nakon pada sa vlasti, jer je stvorena na ličnim interesima i koristoljublju, a Dveri će sve njih nadživeti i opstati.

Subotnji građanski protest u Beogradu na kome je prisustvovalo više od 10 000 ljudi, jasan je pokazatelj da režimsko blaćenje, šikaniranje i ućutkivanje svakoga ko drugačije misli postaje neizdrživo za sve veći broj ljudi u Srbiji.


Hajka na Boška Obradovića u režiji naprednjačkog glasila Kurir oslikava svu nemoć sve nervoznijeg režima. Koliko god gušili glas opozicione borbe, taj glas postaje sve jači i uticajniji.


Laži ucenjenog čoveka od strane BIA iizmišljotine niške političke preletačica čiji je kredibilitet ravan nuli, postaju instrument pokušaja uništenja ugleda Boška Obradovića, koji je svojim radom, energijom, borbom i verom u političke promene zaslužio mesto jednog od lidera opozicije u Srbiji.


Politička prošlost Boška Obradovića je potpuno čista i to je ono što režimski kreatori javnog mnjenja u Srbiji žele da sakriju od građana, a to čine izrežiranim scenama, montiranim snimcima i lažnim svedočenjima.


U celokupnoj režimskoj halabuci, postoji jedan ozbiljan problem. Boško Obradović svakodnevno obilazi Srbiju i razgovara sa ljudima. Prilikom obilaska gradova i opština, građani, a pre svega žene, prilaze Bošku, slikaju se sa njim, čestitaju mu na borbi i ukazuju mu na svoje probleme. Takvo strpljenje i neposrednost u razgovoru sa građanima nema niko na političkoj sceni Srbije. Pozitivnu sliku građana o Bošku Obradoviću režim želi da uništi najsurovijim hajkama i podmetačinama, ali to im nikako ne uspeva. On je i dalje najprepoznatljiviji borac protiv ove nakaradne vlasti.


Dverima svakodnevno pristupa sve veći broj žena. Dveri postaju sve masovnija organizacija u kojoj se međuljudski odnosi zasnivaju na poverenju, podršci i razumevanju. Politička organizacija zasnovana na takvim temeljima, ne može da propadne medijskim hajkama i negativnom propagandom.


Iz jučerašnjeg građanskog protesta „Kurir“ može da zaključi da je „džaba krečio“ i da je prokazan kao najobičnije režimsko, lažljivo tabloidno smeće.


Ova vlast će pasti, dekadentni sistem će se demontirati, Srpska napredna stranka će se survati i ugasiti odmah nakon pada sa vlasti, jer je stvorena na ličnim interesima i koristoljublju, a Dveri će sve njih nadživeti i opstati.


Hoće sigurno, organizaciju koja je zasnovana na plemenitoj ideji i koju čine pošteni ljudi, iskreni borci za opstanak Srba i Srbije, ne može ništa da spreči u ostvarivanju svojih ciljeva.


Nastavite sa lažima, to nas samo dodatno jača i podstiče na borbu!Dragan Dželetović,

 član Izvršnog odbora Srpskog pokreta Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.

Biografija : Dragan Dželetović