Autorski tekstovi

Dragan Dželetović: Malo podsećanje na vređanje inteligencije

Dragan Dželetović: Malo podsećanje na vređanje inteligencije

Pored standardnih pritisaka, ucena i kupovine glasova vladajuće stranke, nedavne lokalne izbore u nekoliko naših opština obeležila je izjava predsednika Republike Srbije, Aleksandra Vučića, u kojoj se navodi da ne može da ide pred Makrona i Putina, a da njegova stranka nije najsnažnija pojedinačno u Mionici, Kostolcu i Pećincima...

Koliko je ispiranje mozga građana Srbije od strane vladajuće stranke i njenog predsednika zašlo u poodmaklu fazu, najbolje svedoči njegova izjava po kojoj on ne može da ide pred Emanuela Makrona i Vladimira Putina ako njegova stranka nije najjača u Mionici, Pećincima i Kostolcu!


Svaki građanin Srbije, bio simpatizer SNS-a ili ne, kad isključi TV Pink i baci iz ruku Informer i slične režimske tabloide, treba da se zapita koliki je promil šansi da predsednici Rusije i Francuske uopšte znaju gde su i šta su Pećinci, Mionica i Kostolac i zašto bi njih to uopšte zanimalo?


Ako bi trezveno tražili odgovor na ovo pitanje, građani Srbije koji glasaju za SNS, ali i oni koji ne izlaze na birališta, shvatili bi da se Aleksandar Vučić igra sa njihovom inteligencijom, nemilosrdno je vređajući.


To je, zapravo, i način opstanka na vlasti vladajuće garniture već skoro 6 godina, bez ikakvog poboljšanja životnog standarda građana Srbije. Potpuna kontrola medija, manipulacija i najprostija demagogija, formula su koja još uvek prolazi kod osiromašenog, obespravljenog i ucenjenog dela srpske populacije koji glasa za SNS.


Uz pretpostavku da ga je tokom jučerašnjeg telefonskog razgovora obavestio, bilo bi lepo da Aleksandar Vučić prenese građanima Pećinaca, Kostolca i Mionice kakva je bila reakcija francuskog predsednika, Emanuela Makrona posle saznanja da je Vučićev SNS tamo pobedio...Autor je član Izvršnog odbora Srpskog pokreta Dveri

(naslovna slika: ProfiMedia)

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.

Biografija : Dragan Dželetović