Novosti

Dragana Milićević u Loznici: Moramo se izboriti za normalan život

Dragana Milićević u Loznici: Moramo se izboriti za normalan život

Član Saveta za poljoprivredu Dveri Dragana Miličević govorila je na protestu u Loznici, u jednoj od 40 opština i gradova gde je obeleženo 6 meseci od početka prvog protesta 1 od 5 miliona u Srbiji.

Miličević je rekla da nas danas svi iz vlasti, počev od Aleksandra Vučića i Ane Brnabić ubeđuju kako je Srbija ekonomski lider.


„Da vas pitam, dragi prijatelji, jesu li puni novčanici? Jesu li puni frižideri i zamrzivači? Da li ste odlučili gde ćete na letovanje, jeste li bili negde na zimovanju? Kada ste poslednji put sa svojom porodicom otišli na izlet ili u neku stranu zemlju? Kada živite u zemlji koja je ekonomski lider, ovakve stvari su normalne“, kazala je ona.


Ona se osvrnula i na poplave koje su pre nekoliko dana nanele ogromnu štetnu mnogim domaćinstvima širom Srbije.


„Danas smo svedoci kako poplave ponovo uzimaju danak u Srbiji. Ministru Nedimoviću ne pada na pamet da podnese ostavku, iako je po ko zna koji put obmanuo građane Srbije i seljake“, podsetila je Milićević.


Za kraj je naglasila da zbog svega ovoga što se dešava u zemlji, nema umora, nema predaje, nema odustajanja i da moramo zajedno da se izborimo za normalan život u Srbiji.


 

Info služba Dveri

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.