Novosti

Dragana Trifković: Potrebno je da se naši stavovi čuju u svetu

Dragana Trifković: Potrebno je da se naši stavovi čuju u svetu

Teorije zavera koje plasiraju tabloidi dostižu vrhunac kada je u pitanju komunikacija političkih aktera sa stranim diplomatama ili funkcionerima. Dok se Vučićevi sastanci sa njima glorifikuju kao uspeh, sastanci sa opozicijom se pretvaraju u teorije zavere i etiketiranje opozicionih lidera kao stranih agenata.

Srpski pokret Dveri, bez obzira na pisanje tabloida i pokušaje da se predsednik Dveri etiketira na ovaj način, smatra da naš Pokret ne sme ostati zatvoren prema svetu. Kao odgovorna politička organizacija koja teži da sa pozicija vlasti menja Srbiju želimo da naše stavove, koji su nepromenjeni, čuju i na Istoku i na Zapadu.


Zato ćemo nastaviti sa našim diplomatskim aktivnostima i prilikom svakog susreta sa bilo kojim stranim zvaničnikom trudićemo se da iznesemo realnu sliku stanja u Srbiji i da podvučemo naše stavove o Kosovu i Metohiji i spoljnoj politici Srbije.


Savet za spoljne poslove


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.