Novosti

Dveri Aranđelovac: Bojane Radoviću, ne budi politička kukavica!

Dveri Aranđelovac: Bojane Radoviću, ne budi politička kukavica!

Svakoga dana vlast u Aranđelovcu pada na sve niže grane, a afere se nižu jedna za drugom. Aranđelovački sledbenici Aleksandra Vučića, a na prvom mestu predsednik opštine Bojan Radović, pokušavaju da te afere prikriju najprizemnijim i najvulgarnijim napadima na opoziciju.

Nakon otkrivanja krajnje sumnjivog trošenja budžeta opštine Aranđelovac od kupovina kamera za video nadzor, preko rekonstrukcije Glavne ulice i preprodaje hotela „Staro zdanje“ do jučerašnje afere sa snimanjem filma o JKP „Bukulja“ u produkciji RTV „Šumadija“ bez ikakvog tendera, građani Aranđelovca sve više uviđaju o kakvoj bahatoj i korumpiranoj vlasti se radi, ma koliko se ona trudila da to prikrije. A pokušaj prikrivanja se svodi na najbrutalnije vređanje opozicije.
Nakon poziva na silovanje dva uhapšena opoziciona omladinca, vlast je danas otišla i korak dalje. Naime, u Aranđelovcu su se pojavili leci na kojima se nalaze fotografija opozicionih lidera Saveza za Srbiju Boška Obradovića, Dragana Đilasa i Vuka Jeremića, a pored njihovih fotografija se nalazi fotografija obešenog čoveka iz Drugog svetskog rata i natpis „stop fašizmu“.  Zbog tog letka, ali i zbog poziva na silovanje podnete su dve krivične prijave, a mi se nadamo da će policija i tužilaštvo biti efikasni i otkriti ko stoji iza tih natpisa, ali i iza nedavno polomljenih prozora na Domu omladine.


Dveri poručuju svima da po dolasku na vlast niko neće biti obešen, ali da će dve najveće političke kukavice Aleksandar Vučić i njegov aranđelovački sledbenik Bojan Radović biti krivično procesuirani za sav kriminal i korupciju koju su činili i to po slovu zakona.

 


OO Dveri Aranđelovac


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.