Novosti

Dveri će formirati novu poslaničku grupu u Slobodnoj zoni 4. maja

Dveri će formirati novu poslaničku grupu u Slobodnoj zoni 4. maja

„Kada su osvanule vesti da poslanička grupa Dveri više ne postoji zapitao sam se da li je došlo do smaka sveta, pa je toliko alarmantno i sa toliko slavodobitnosti i toliko halabuke javljeno na režimskim medijima da naša poslanička grupa ovde u republičkoj skupštini više ne postoji.

Međutim, naravno da naši narodni poslanici nastavljaju svoje aktivnosti, bez obzira što su naše kolege Srđan Nogo i Zoran Radojičić napustili našu poslaničku grupu“, rekao je Obradović.


Šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović rekao je da se ostvarilo ono što je već mesecima jasno, a to je da su narodni poslanici Srđan Nogo i Zoran Radojičić samostalni poslanici, s obzirom da se već neko vreme samostalno bave politikom.


On je rekao da će Dveri formirati novu poslaničku grupu u Slobodnoj zoni 4. maja u Beogradu u pravom, Narodnom parlamentu, a ne u ovom uzurpiranom, o čemu će razgovarati sa drugim opozicionim kolegama.


Obradović je naglasio da je fokus sada na protestima koji će biti sutra i u subotu, ali i na formiranju Slobodne zone 4. maja u Beogradu, ispred jedne od državnih institucija, gde će od toga dana tamo redovno trajati protesti.


„Tu će se preseliti i Paralelni otvoreni parlament, tu će funkcionisati Asocijacija slobodnih odbornika iz čitave Srbije i tu će građani Srbije imati priliku da direktno razgovaraju sa liderima opozicije, sa narodnim poslanicima i odbornicima opozicije, a verujem da će biti i mnogo drugih interesantnih programa“, naglasio je on.


Za vreme konferencije za medije Dveri, narodni poslanik SNS Aleksandar Marković dobacivao je sa balkona Doma narodne skupštine i ometao konferenciju, time pokazavši kako SNS i njeni narodni poslanici zamišljaju dijalog u srpskoj politici.


 

Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.