Novosti

Dveri Čukarica: Hipokrit, šta to beše?

Dveri Čukarica: Hipokrit, šta to beše?

Revoltirani građani Rušnja, upravo su nas obavestili o tragičnom događaju koji se odigrao u njihovom naselju. Stariji muškarac je preminuo na 15-ak metara od lokalne ambulante, a medicinski radnici su odbili da izađu na lice mesta i pokušaju da pomognu čoveku!

Uzalud su bile molbe usplahirenih građana, i oni su upućeni na hitnu pomoć. Vozilo hitne pomoći je stiglo za 10 minuta, ali i pored intervencije muškarcu nije bilo pomoći. Sudska medicina će utvrditi da li je pravovremenom reakcijom zaposlenih u ambulanti mogao biti spašen jedan život, ali ostaje velika mrlja na ličnoj i profesionalnoj biografiji ovih ljudi, jer nisu pokušali pomoći čoveku.


O celom događaju obaveštene su relevantne inspekcije ministarstva zdravlja i uprava doma zdravlja „Dr Simo Milošević“. Kako će oni reagovati ostaje da se vidi, ali od ministra sa specifičnim nadimkom ne možemo mnogo očekivati.


 

OO Dveri Čukarica, MZ Rušanj


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.