Novosti

Dveri-DSS: Šešelj je oslobođen, ali je Hag i dalje antisrpski sud

Dveri-DSS: Šešelj je oslobođen, ali je Hag i dalje antisrpski sud

I oslobađajuća presuda Vojislavu Šešelju pokazuje pravu sliku Haškog tribunala. Od samog početka bilo je jasno da je optužnica protiv Šešelja politička, a ne pravna, ali je uprkos tome Šešelj gotovo sve vreme procesa proveo u zatvoru.

Haški tribunal je, u ovom slučaju, verbalni delikt pokušao da prevede u optužnicu za pravno sumnjivo delo „udruženog zločinačkog poduhvata“ i u druge optužbe kojih je Šešelj danas oslobođen. Oslobađajuća presuda Šešelju ne sme da zamagli činjenicu da Hag jeste politički i antisrpski sud. Ne sme biti zaboravljeno da su najteže presude izrečene protiv političkog, vojnog i policijskog rukovodstva Srbije, Republike Srpske i Republike Srpske krajine sa ciljem da se najveća odgovornost za građanski rat pripiše Srbima.   Info služba Dveri-DSS
Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.