Novosti

Dveri i Dosta je bilo: Između sadašnjih i bivših nema razlike

Dveri i Dosta je bilo: Između sadašnjih i bivših nema razlike

Predsednik beogradske organizacije Dveri Srđan Nogo izjavio je danas da nema nikakve razlike između sadašnje i bivše vlasti, jer da je tako, građani Beograda bi posle 30 godina smene istih, živeli mnogo bolje nego što žive.

Kada slušam izborna obećana pomislio bih da ćemo nakon izbora imati švajcarski standard, a da će Beograd biti najrazvijenija metropola, rekao je Nogo koji je kandidat za odbornike liste "Dosta je bilo i Dveri - Da ovi odu, a da oni ne dođu".


On se zato, kako je rekao, pita šta su svi oni, a jedni te isti, koji su bili na vlasti protekli 30 godina, radili.


„Vreme je da se 4. marta izborimo za odgovornost i promene, Da ovi odu, a da se oni ne vrate“, rekao je Nogo i naveo da su predstavnici DJB i Dveri danas doneli poklon za gradonačelnika i gradskog menadžera Sinišu Malog i Gorana Vesića. Doneli smo poklone za Malog i Vesića - pidžamu, ćebe, četkicu za zube, kaladont, papuče jer neće biti više u gradskoj Skupštini već na jednom drugom odgovarajućem mestu, rekao je Nogo.Izvor: Kurir.rs / BetaPodeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.