Novosti

Dveri izlaze na sve lokalne izbore 4. marta

Dveri izlaze na sve lokalne izbore 4. marta

U petak, 16. februara istekao je rok za predaju izbornih lista za lokalne izbore u Beogradu, Aranđelovcu, Boru i Sevojnu. Srpski pokret Dveri izlazi na sve navedene lokalne izbore što je još jedan pokazatelj da smo respektabilan politički faktor i da imamo sve veću podršku građana.

Na izbore u Beogradu Dveri izlaze u koaliciji sa Dosta je bilo na listi pod rednim brojem 7, na listi Dosta je bilo i Dveri – Da ovi odu, a da se oni ne vrate.


Na lokalnim izborima u Aranđelovcu naša lista „Izaberi Aranđelovac“ je pod rednim brojem 4, a u ovoj opštini Dveri izlaze zajedno sa pokretom Naši i udruženjem građana Radnik nije rob.


Na izborima u Boru  koaliciona lista sa Dosta je bilo nosi naziv Dosta je bilo i Dveri srpske -  Da ovi odu, a da se oni ne vrate i na glasačkom listiću će biti pod rednim brojem  4.


U Sevojnu Dveri izlaze samostalno, a lista Srpski pokret Dveri je pod rednim brojem 4.


Pozivamo birače iz Beograda, Aranđelovca, Bora i Sevojna da izađu na izbore 4. marta i podrže naše liste i kandidate, jer je sada prava prilika da promene nešto u svojim mestima.


 

Informativna služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.