Novosti

Dveri KiM: Pozivamo Srbe da bojkotuju „kosovske“ izbore

© AP Photo / Visar Kryeziu

Dveri KiM: Pozivamo Srbe da bojkotuju „kosovske“ izbore

Pokrajinski odbor Dveri poziva sve kosovskometohijske Srbe da bojkotuju predstojeće izbore lažne države Kosovo jer je to jedini način da pokažemo svoj stav i da ne dajemo legitimitet institucijama separatista.

Ovi izbori su, kao u ostalom i izbori u celoj Srbiji, namešteni i strogo kontrolisani.


Drugo, oni se ne održavaju po zakonima i ustavu Republike Srbije, već po zakonu tzv. države Kosovo i samim izlaskom na te i takve izbore mi saučestvujemo sa beogradskim režimom u kršenju  ustava i zakona naše jedine otadžbine Srbije. Mi na to, nemamo pravo.


Treće, mi Srbi sa Kosova i Metohije, više nemamo institucije sopstvene države, jer smo uz svesrdnu „pomoć“ režima i Srpske liste, izlaskom na sve izbore tzv. Kosova od 2013. godine saučestvovali u sahranjivanju tih institucija i načinili još jedan čin izdaje nacionalnih interesa jedine nam Srbije u koju se svi tako lako(i lažno) kunemo. Očigledno da neki umesto da žive za Kosovo i Metohiju, žive od Kosova i Metohije.


Četvrto, vreme je da pitamo režim u Beogradu zašto na Kosovu i Metohiji više nema izbora po sistemu Republike Srbije? Ko je taj, ko je nama uskratio to ustavno pravo da možemo da biramo i da budemo birani po ustavu i zakonima sopstvene države?


Mi nemamo više pravo da se igramo državom i na njene najodgovornije funkcije, pogotovo na Kosovu i Metohiji, biramo najneodgovornije pojedince, koji svojim neznanjem a u dobroj meri i zlom namerom, čine nenadoknadivu štetu budućim generacijama. Zbog takvih nam se deca iseliše sa Kosmeta a uporna podrška takvim kriminalcima je saučesništvo u nesreći sopstvene dece.


Bojkotom prestajemo da budemo saučesnici. Zato bojkot.

Kako radili tako nam i Bog pomogao!Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.