Novosti

Koliko štetu Beogradu su učinile SNS i DS

iStockphoto

Koliko štetu Beogradu su učinile SNS i DS

Potpredsednik Dveri Predrag Mitrović je utvrdio da je učinjena velika šteta nenamenskim trošenjem sredstava budžeta Grada i budžeta gradskih opština grada Beograda u periodu ranije demokratske vlasti i aktuelne vlasti SNS-a.

Ta šteta se od 2008. do danas procenjuje na 2.364.000.000 EUR, što je gotovo 2 i po budžeta grada Beograda za 2018. godinu. Za sve ove anomalije, ovoliku štetu i malverzacije ovlašćenih lica i zaposlenih u budžetskim institucijama i preduzećima čiji je osnivač Grad Beograd, niko nije odgovoran, niti je odgovarao.


Srpski pokret Dveri građanima Beograda obećava da će dolaskom u poziciju vršenja vlasti u Beogradu otkloniti sve gore pomenute propuste i sprečiti namerne propuste i zloupotrebe trošenja budžetskih sredstava građana Beograda. Na taj način će se obezbediti sredstva za rešavanje nagomilanih problema građana Beograda u oblasti gradskog saobraćaja, komunalnih problema, loše zdravstvene i socijalne zaštite, stvoriti preduslovi za bolji rad gradske i opštinskih administracija, povećanje broja vrtića i razvojne podrške grada Beograda zapošljavanju mladih, preduzetnicima i privrednicima Beograda.


Gradska organizacija

Dveri Beograd


 


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.