Novosti

Dveri na protestima u Aleksandrovcu i Lebanima

Dveri na protestima u Aleksandrovcu i Lebanima

Na protestu „1 od 5 miliona“ u Aleksandrovcu okupljenim građanima obratila se narodna poslanica Dveri Marija Janjušević i poručila da su naši životi za Aleksandra Vučića jako jeftini.„Ako se mi tome ne suprotstavimo niko drugi neće. Mora da se u ovoj državi zna ko je lopov i ko mora u zatvor, a ne da on planira da i na svoju drugu generaciju prenese da dalje kradu. To prosto neće moći. “ – rekla je Janjušević.


Građani su potpisivali Sporazum sa narodom i zatražili preispitivanje porekla imovine javnih funkcionera i pojedinaca povezanih sa vlašću, od 90ih godina, pa sve do danas, a zahtevali su i lustraciju svih onih koji su zloupotrebili javne funkcije.
Na protestu „1 od 5 miliona“ u Lebanima prisutnima se obratila članica Predsedništva Dveri prof. dr Tamara Milenković-Kerković i poručila im da je Srbija okupirana zemlja spolja i  iznutra.


„Okupirani smo iznutra partijskom hobotnicom koja nam je oduzela sve. Oduzela nam je život i pravo na rad i pravo da kažemo šta mislimo.“ – rekla je ona.


Dveri će nastaviti iz nedelje u nedelju da se odazivaju pozivima građana da uzmu učešća kao govornici, širom Srbije.Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.