Novosti

Dveri: Novovarošani više ne žele da čuju za SNS

Dveri: Novovarošani više ne žele da čuju za SNS

Nakon okončanih izbora za Savete mesnih zajednica u Novoj Varoši i apsolutne pobede vladajuće većine, opozicioni SNS izneo je niz neistina na koje odgovaramo argumentima i činjenicama.

S obzirom da OO Srpskog pokreta Dveri u Novoj Varoši nema nameru da toleriše praznu i izmišljenu priču odavno već propalog SNS-a u Novoj Varoši, dužnost nam je da iznesemo u javnost zvaničan podatak Izborne komisije za rezultate u MZ Božetići i Akmačići. Naime, MZ Akmačići broji 11 članova saveta, od toga 7 članova su kandidati vladajuće koalicije, a 4 člana SNS-a, takođe i MZ Božetići broji 11 članova saveta, a raspored je sledeći: 6 članova su kandidati vladajuće koalicije, a 5 kandidati SNS-a. Dakle utvrdili smo ko priča istinu, a ko neistinu, idemo dalje.

Za devet meseci vlasti vladajuće koalicije, kojoj pripadaju i Dveri, nijedan radnik nije dobio otkaz, bez obzira na političku pripadnost. A podsećamo sve da je ne tako davno prethodna vlast na čelu sa SNS-om i „neprikosnovenim“ Dimitrijem Paunovićem, kršeći zakon, stavila na odstrel i dala otkaz dvadeset i jednom radniku, samo zato što nisu bili članovi SNS-a. U pitanju su bili mahom visokokvalifikovani, stručni kadrovi koji su bili primljeni na urednom konkursu. Tako da gospodo „bivši“ to vaše moralisanje ne pije vodu.

Što se tiče pretnji, ucena... Svi odlično znaju ko koristi batinaše i ucenjivačke metode. Još nijednom, gospodo iz SNS-a, niste imali lične napade na vas, dok smo mi kao vladajuća koalicija izloženi svakodnevnim napadima, pritiscima, oštećivanjem automobila, pretnjama osoba sa kapuljačama na kućnim pragovima (a svi odlično znamo čiji je zaštitni znak „fantomka“), ucenama, nuđenjem pozamašnih svota novca za prelazak na vašu stranu.

Konačno prihvatite realnost i shvatite da vas narod u Novoj Varoši ne želi više, imali ste svojih pet minuta vlasti, da ste ih iskoristili kako se hvalite „kilometrima puta, radnim mestima...“ sigurno bi bili još na vlasti. A kako i koliko ste dobro vodili opštinu Nova Varoš pokazuje i to da vam meštani Nove Varoši više ne daju podršku ni za članove niti za predsednike MZ.

Koliko ste sujetni i mislite za dobrobit Nove Varoši govori podatak da ste vrlo ažurni po ministarstvima i EPS-u, a sve sa ciljem da blokirate projekte i ugovorom potpisane finansijske obaveze javnih preduzeća prema Novoj Varoši, a sve na štetu građana koji su vas pročitali i bezrezervno podržavaju vladajuću koaliciju.

Za kraj poruka OO Dveri je: Vučiću smeni Paunovića, daj nam dostojnog protivnika u N. Varoši!

-

Informativna služba Dveri u Novoj Varoši


Podeli vest: