Novosti

Dveri: Odgovor gradonačelniku Čačka

Dveri: Odgovor gradonačelniku Čačka

Vređate trećinu grada koja je glasala za Dveri dok javno preduzeće kupuje automobile od Vaše firme.

Tortura, ponižavanje, besperspektivnost, odlazak mladih, gašenje preduzeća, partijsko zapošljavanje članova SNS-a, gušenje i plašenje privrednika u Čačku, kupovina odbornika novcem građana Čačka – da li su to one promene i boljitak koje nam je obećala SNS na lokalnim izborima 2016. godine?

Da li su privrednici koji su podržali dolazak „njihovog“ čoveka, Miluna Todorovića, na mesto gradonačelnika pod promenama mislili na ove i ovakve promene?

Da li je omogućavanje poslova samo pojedinim privrednicima, podrška hapšenju većine saobraćajnih policajaca u Čačku, podrška blaćenju govora kojim govorimo u Čačku, podrška zatvaranju najvećih čačanskih restorana, kafana i kafića od strane poreskih i ostalih organa, ono što je Milun Todorović mislio kada je govorio o promenama u Čačku?

Ako je to tako, onda pitamo sve one koji su pomogli da Milun Todorović postane gradonačelnik grada Čačka, da li se i dalje slažu sa time kako se vodi ovaj grad i u kom smeru idemo? Pitamo da li je grad u sigurnim rukama ako ga vode Igor Trifunović, Marko Parezanović, Miroslav Petković, Ostoja Mijailović, Radenko Luković, Veljko Negovanović i Milun Todorović? Da li sa ovim i ovakvim ljudima imamo budućnost?

Niko nije protiv da inspekcije rade svoj posao, ali ne samo u Čačku i ne samo prema domaćim preduzetnicima. Svi narkodileri, lopovi, tajkuni i političari koji su opljačkali Srbiju i Čačak u poslednjih 25 godina su na slobodi ili su savetnici u Vladi Srbije, poput Mlađana Dinkića. Za pet godina vlasti SNS nije završen niti jedan sudski postupak i sva borba protiv kriminala i korupcije bila je jedna velika predizborna laž i prevara. Kada ćemo utvrditi ko je odgovoran za neviđenu pljačku na izgradnji gradskog stadiona u Čačku? Zašto nema anketnog odbora? Čega se plašite?

SNS ne sme da uvede u red tajkune koji ne plaćaju porez, bankare koji deru kožu s leđa, strane firme koje dobijaju ogromne državne subvencije a lažno prikazuju svoje poslovanje sa gubitkom kako ne bi platili porez na ostvarenu dobit u Srbiji… Ali zato Vučićeve nove beogradske dahije uvode harač i smanjenjem plata i penzija dodatno oporezuju penzionere, vojnike i policajce, prosvetne i zdravstvene radnike, službenike u državnoj upravi i lokalnoj samoupravi, dok domaće privatne preduzetnike opterećuju gomilom nepotrebnih nameta…

Smeta im Čačak zato što je najveći opozicioni grad u Srbiji. Zato što je 25% birača glasalo za Dveri, svaki treći građanin u gradskoj sredini i svaki četvrti u celoj opštini. Da li su sve to banditi, gospodine Todoroviću? Duboko se nadamo da su Vam poturili saopštenje kojim ste uvredili trećinu gradskog jezgra koja podržava Dveri, jer taj rečnik do sada nije bio karakterističan za Vas. Ili ste se i Vi priklonili naprednjačkom javnom nastupu koji kada nema odgovor na pitanje iz opozicije uvek pribegava uvredama i ličnim napadima? Pitali smo Vas jednostavno pitanje: da li podržavate zatvaranje najvećih čačanskih ugostiteljskih objekata? Umesto što vređate trećinu birača koji nisu glasali za Vas, trebalo bi da odgovorite na pitanje kako je došlo do tendera na kome ste prodali automobile sami sebi, tj. kako je JKP „Komunalacˮ kupio automobile od Vaše firme?


Informativna služba Gradske organizacije Dveri u Čačku


Podeli vest: