Novosti

Dveri podržale protest penzionera

Dveri podržale protest penzionera

Predsednik Srpskog pokreta Dveri, Boško Obradović, prisustvovao je danas u ime poslaničke grupe Dveri i podržao protest Udruženja sindikata penzionera Srbije, koji zahtevaju da se po hitnom postupku ukine neustavni Zakon o privremenoj isplati penzija i da se hitno uvedu državne mere u cilju nadoknađivanja otetih penzija.

„Ja sam ovde u ime narodnih poslanika da podržim protest penzionera, koji apsolutno sa pravom ukazuju na svoj ponižavajući položaj. Došlo je krajnje vreme da se oglasi Ustavni sud Srbije i poništi nezakoniti zakon, kojim su smanjene penzije svim penzionerima u Srbiji“ – rekao je Boško Obradović na protestu penzionera.   40-dveri-podrska-protestu-penzionera-2016-11-01-crop   Obradović je još dodao, da danas svi imamo obavezu, da kao budući penzioneri ili kao deca ili unuci penzionera, podržimo naše najstarije sugrađane u njihovoj pravednoj i zakonitoj borbi. „Dveri će u ime svoje poslaničke grupe, podržati oba zakona koja su napisali penzionerski sindikati i predložiti ih u skupštinsku proceduru. I na svakom sledećem zasedanju Narodne skupštine, založićemo se za prava penzionera, da se poništi ovaj zakon i da im se vrati ono što im je oteto od penzija u prethodne dve godine“ – zaključio je predsednik Dveri, Boško Obradović.   37-dveri-podrska-protestu-penzionera-2016-11-01-crop   Pored predsednika Dveri, Boška Obradovića, protestu su prisustvovali i narodni poslanik Dveri Marija Janjušević i narodni poslanici Miladin Ševarlić, Sanda Rašković Ivić i Đorđe Vukadinović.  

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri    

Fotogalerija:

 

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.