Novosti

Dveri podržavaju akciju ”Kurira” za junake Albanske golgote

Dveri podržavaju akciju ”Kurira” za junake Albanske golgote

Na poziv urednice ”Kurira” i inicijatora akcije Jelene Spasić, Srpski pokret Dveri rado je prihvatio da se priključi humanitarnoj akciji ”Kurira” za izradu bronzanih statua herojima Albanske golgote na ostrvu Vido.  

”Pozivamo naše saborce i simpatizere i sav narod širom otadžbine i rasejanja da se prema svojim mogućnostima, priključe ovoj značajnoj akciji u godini jubileja i da na 100 godina od Albanske golgote damo svoj doprinos da se mauzolej završi prema projektu Nikolaja Krasnova iz 1939. Imamo priliku da se uz dobru volju, mali trud i skromno odricanje upišemo u pamćenje srpskog naroda, kao potomci koji nisu zaboravili stradanje svojih junačkih predaka i kojima se na dostojanstven način odužujemo, evo i nakon 100 godina od njihovog stradanja”, rekao je predsednik Srpskog pokreta Dveri, Boško Obradović.

Korisnici mobilnih mreža u Srbiji mogu da doniraju 100 dinara slanjem SMS poruke. Potrebno je da ukucate broj 180 i da pošaljete SMS na broj 3030. PDV se ne naplaćuje. Više informacija o akciji možete da pronađete ovde.  

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri

Podeli vest: