Novosti

Dveri podržavaju protest zbog kredita u švajcarcima

Dveri podržavaju protest zbog kredita u švajcarcima

Srpski pokret Dveri pruža punu podršku građanima koji štrajkuju glađu već nekoliko dana zbog nerešenog pitanja njihovih kredita u švajcarskim francima. Štrajk se odvija ispred Vrhovnog kasacionog suda, a jednom od učesnika je pozlilo, zbog čega je Hitna pomoć morala intervenisati.

Da li je potrebno da građani izlažu sebe životnoj opasnosti ne bi li se izborili za pravnu pomoć države i pravdu u Srbiji? Upozoravamo vlast da je ovaj način protesta izuzetno opasan po život naših sugrađana i apelujemo da se u što kraćem roku nađe prihvatljivo rešenje za ovaj problem i odgovori na njihove zahteve.


Građane je obišao i predsednik Dveri Boško Obradović i izrazio punu podršku njihovoj borbi i istakao da ovaj problem mora biti što pre rešen, ukazujući na to da su neke zemlje već rešile problem kredita u švajcarcima, u korist svojih građana, a ne bankarskog lobija.


 

Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.