Novosti

DVERI PROKUPLJE U NOVIM PROSTORIJAMA

DVERI PROKUPLJE U NOVIM PROSTORIJAMA

Dan Prokuplja, koje je upravo steklo status grada, Dveri Prokuplja obeležile su svečanim otvaranjem novih prostorija GO Dveri Prokuplje. Tom prilikom, domaćinima su podršku pružili potpredsednik pokreta i narodni poslanici Dveri, kao i kolege iz Niša i Leskovca.

Srpski pokret Dveri u Prokuplju postoji i aktivno radi pet godina, istrajno i nepokolebljivo predstavljajući politiku Dveri, što počinje da daje rezultate, vidljive i po broju novopridošlih članova. Dveri su svoj značajan doprinos lokalnoj politici pružile i ulaskom u Savez za Srbiju – Prokuplje, koji predstavlja jasnu i perspektivnu alternativu sadašnjoj lokalnoj vlasti.

Na svečanom otvaranju prostorija goste je pored bračnog para Nedeljković pozdravio i Saša Stojanović, povratnik iz dijaspore. Potpredsednik SP Dveri  dr Tamara Milenković – Kerković je izrazila zadovoljstvo zbog prisustva saradnika iz Saveza za Srbiju i najavila odsudnu borbu protiv režima već u septembru. Izrazila je nadu da će veoma brzo život u Srbiji biti bolji za sve građane, zahvaljujući odlučnoj i energičnoj borbi Saveza za Srbiju. Narodni poslanik Dveri Marija Janjušević je čestitala praznik svim građanima Prokuplja i pozdravila saborce iz Dveri, koje godinama susreće na brojnim aktivnostima u topličkom kraju tokom proteklih godina. Ona je izrazila zadovoljstvo što su Dveri ostale dosledne svojoj politici i što su ostale članice Saveza za Srbiju prihvatile veliki deo predloženih rešenja, koje su Dveri dale za bolji život u Srbiji. Narodni poslanik Dragan Vesović je izrazio zadovoljstvo što Dveri u Prokuplju na svom slavlju imaju predstavnike od Severa Srbije, preko šumadje do juga. Izjavio je da borba Dveri mora biti mudra i uporna, jer je još mnogo rada potrebno da glas Dveri dođe do svih građana, koje treba ohrabriti da ne veruju u ružičaste, lažne vesti.Predstavnice Ženske snage Dveri, koju u Prokuplju vodi prof. Ivana Nedeljković, su u saradnji sa omladinom Dveri su najavile niz novih aktivnosti na proaktivnom pristupu građanima Prokuplja u cilju promovisanja pravih vrednosti, humanitarnih akcija, građanskog aktivizma, koji na konkretnim primerima najefikasnije približavaju građanima predloge Dveri za ekonomski i politički slobodnu Srbiju, od lokalnih prilika pa sve do vrha države. Akcenat ove politike nije na kritikovanju i ponavljanju problema kojih je svesno čitavo društvo, već na realnim i održivim rešenjima za moralnu, duhovnu i ekonomsku obnovu svakog grada u Srbiji i države u celini.
Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.