Novosti

Dveri proslavljaju 20 godina postojanja

Dveri proslavljaju 20 godina postojanja

Tri studenta književnosti su pre tačno 20 godina pokrenula časopis Dveri srpske. Danas su Dveri deo najvećeg opozicionog bloka u Srbiji i parlamentarna stranka koja veruje da je patriotizam borba za pristojan i normalan život svakog građanina Srbije.

Od studentskog časopisa i tribina na Mašinskom fakultetu, preko porodičnih šetnji i barikada na KiM, do zapaženog opozicionog rada u parlamentu i učešća na protestima promenilo se mnogo ali su ideja i cilj ostali isti.


Ideja da politika u ovoj zemlji može biti drugačija. Ideja da politikom treba da se bave oni koji vole svoju zemlju i koji neće zloupotrebljavati položaj na ličnu korist.


Cilj da izgradimo Srbiju kao slobodnu zemlju koja podjednako brine o svojim nacionalnim interesima i interesima svih svojih građana, koja ekonomiju gradi na principima ekonomskog patriotizma i koja porodičnu politiku shvata kao prioritet.


Na ovaj veliki jubilej s ponosom možemo da kažemo da su Dveri izrasle u ozbiljnu umereno konzervativnu stranku bez koje više nije moguće zamisliti političku scenu u Srbiji. U stranku koja je opozicija ovoj lošoj vlasti ali nikako opozicija državi i stranku koja podjednako brine o tradicionalnim vrednostima srpskog naroda koje treba negovati i o vrednostima pravde, slobode i demokratije za koje se treba boriti.


Velika svečanost povodom ovog jubileja biće upriličena 10. marta u Domu sindikata, a odbori Dveri su danas i juče tradicionalno obeležili Svetog Savu u svojim prostorijama.


 

Info služba Dveri


Podeli vest:

Komentari (1)

  1. Недељко Никитовић

    Честитам! На многаја љета!

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.